Æblecrumble

Æblecrumble

Jeg vil lige dele denne lækre og fantastiske æblecrumblekage opskrift med jer. Håber også, at I synes, den er helt fantastisk.

Æblecrumble.

Et tærtefad.
4-5 madæbler.
50 mandler. Hakket i grove stykker.
20 makroner. Knust i hånden.
110 gram rørsukker.
50 gram havregryn.
35 gram kokosmel.
110 gram blødt smør.
Plus lidt ekstra smør til at smøre tærtefadet.

Skræl æblerne og udkern dem.
Skær dem i passende stykker, og læg dem i tærtefadet.


Kom de hakket mandler, knuste makroner, rørsukker, havregryn, kokosmel og smørret i en skål.
Bland ingredienser til en løs smuldremasse.
Fordel smuldremassen som et låg over æblerne.


Bag tærten i varmluftovn ved 180 grader i ca. 25 minutter.


Server flødeskum eller vaniljeis til tærten.


Super lækkert.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *