Auberginesandwich

Auberginesandwich

Jeg lavede de her auberginer sammen med en bønnesalat. Jeg kalder dem auberginesandwich.


1 aubergine.
1 bøffel mozzarella ost.
4 skiver parmaskinke.
1/2 hakket chili. Kan undlades.
2 æg
5 -6 spsk. rugmel.
5-6 spsk. rasp.
Salt og peber .
Olivenolie til stegning.

Del parmastykket i to stykker, og steg dem sprødt.
Skær auberginerne i tynde skiver ca. 1/2 cm tykke. Drys dem med salt og peber.
Skær bøffel mozzarella i skiver.


Hak chilien fint.
Tag nu halvdelen af auberginerne, og læg en skive mozzarella på.
Drys nu lidt chili på og læg et stykke parmaskinke på auberginen.
Læg nu resten af auberginerne oven på de andre auberginer – som en sandwich.


Tag nu 3 skåle, lav en skål med rugmel og en med de sammenpisket æg og til sidst en skål med rasp i.
Tag aubergine sandwichen med to hænder og vend den først i rugmel, derefter i de sammenpisket æg og til sidst i raspen.
Steg dem på en pande i olivenolie ved svag varme. Du skal først vende dem, når mozzarella er ved at smelte.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.