Bagte grønsager

Bagte grønsager

I lørdags havde vi sommerfest på legepladsen, hvor vi bor. Alle kommer med en ret til fællesbordet. Super hyggeligt
Jeg lavede bagte grønsager. De blev rigtig gode.


Bagte grønsager.

1 bundt asparges
2 bundter springløg
4 peberfrugter
3 rødløg
4 store gulerødder
1/2 bakke små champignon
15 små nye kartofler
1 aubergine
5-6 hvidløg
Olivenolie
Salt og peber.

Skær auberginen ud i 1 cm tykkelse og drys dem med salt og lad dem stå en times tid.
Skyl auberginerne i koldt vand og dup dem tørre med køkkenrulle.
Smør lidt olivenolie på begge sider.
Grill auberginerne på begge sider. Stil dem til side. De skal i ovnen de sidste 10 min sammen med de andre grønsager.
Kog kartoflerne, så der er bid i dem. Halver kartoflerne.
Rens champignonerne.
Skær diverse grønsager i passende stukker. Læg dem på en bageplade belagt med bagepapir.
Pres 3 hvidløg over grønsagerne. Skær resten af hvidløgne i skiver og læg dem over grønsagerne.
Hæld lidt olie over grønsagerne. Stil dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i 30- 40 min. Husk at lægge auberginerne over grønsagerne, 10 minutter før grønsagerne er færdige.
Drys salt og peber over grønsagerne.
Så er de klar til at blive serveret.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *