Bønnesalat

Bønnesalat

Jeg holder rigtig meget af bønner. Især sorte bønner synes jeg smager godt, både som kolde og varme.
Til denne bønnesalat serverede jeg marineret kylling.


Bønnesalat.
200-250 gram sorte bønner. Også kaldt Black beans. HUSK, at lægge dem i blød aftenen før du skal bruge dem.
1 rødløg.
En krus frosne ærter.
1/2 agurk.
1 avokado.
En håndfuld feta.
En håndfuld bredbladet persille.
1 citron.
Salt.

Kog bønnerne i ca. 40 minutter. Afkøl dem og stil dem i køleskabet. De skal være kolde, når du bruger dem.
Tø ærterne op.
Hak løget fint.
Hak agurken i små tern.
Hak avokadoen i tern. Pres lidt citronsaft over dem, så de ikke bliver mørke.
Hak persillen fint.
Kom så mange bønner i en skål, som du har lyst til.
Tilsæt løgne, agurkerne, avokadoerne samt persillen.
Smulr fetaen over salaten.
Pres resten af citronen over salaten. Vend salaten godt rundt med en ske.
Smag til med salt.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.