Bounty bar

Bounty bar

Så blev det den 1/1-2014, hvor vi tradition tro mødes med min veninde Heidi samt hendes familie til hjemmelavet pizza. En tradition vi har haft siden, vores børn var små. De er i dag 12 år. Vi fik igen i år lavet flere fantastiske pizzaer. Til dessert havde jeg lavet hjemmelavet Bounty. Det var super let at lave og smagte fantastisk.
Håber I alle har haft et fantastisk nytår og er kommet godt ind i det nye år.


Bounty bar.

200 gram kondenseret mælk. Ca. 1/2 dåse. Kan fås i de fleste supermarkeder. Den her dåse er fra Føtex.
150 gram kokosmel.
200 mørk chokolade. Du kan også bruge lys chokolade, hvis du bedre kan lide lys chokolade.
Lidt kokosmel til pynt.

Kom den kondenseret mælk i en skål, og tilsæt lidt af gangen kokosmelet, indtil det bliver en ensartet masse.


Form dem med en ske, og læg dem på et stykke bagepapir.
Stil dem i køleskabet i et par timer eller kom dem lidt i fryseren. Så er de lettere at smøre chokolade på.


Smelt chokoladen i en skål over et dampbad.
Pensel chokoladen på barren.


Drys med lidt kokosmel over til sidst. Stil dem i køleskabet igen, indtil chokoladen er størknet.
Så er de klar til at blive serveret.

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Bounty bar

  1. Øv, du kom mig i forkøbet, lavede Bounty-kugler til Jul, og ville havde tippet dig opskriften.
    Smager bedre en færdig købt Bounty-bar, det gjorde mine ihvertfald :-:

Skriv et svar til Britt Steinov Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.