Chiagrød

Chiagrød

Chiafrø skulle være rigtig sunde. De skulle være rige på proteiner og kostfibre.
Der er mange varianter af, hvordan man kan servere det som morgenmad . Den her er en af mine favoritter.
Jeg plejer at lave det aftenen før, jeg skal bruge det. Hvis du laver det samme morgen, skal det stå og trække i ca. 1/2 time i køleskabet, inden du spiser det.

2015-04-01 08.36.11

 

Opskrift på Chiagrød
Til 1 person

1 spsk. chiafrø.
150 gram skyr eller anden magert mælkeprodukt f.eks. A 38.
1/2 dl. økologisk minimælk.
1-2 dadler. Kan undlades. Du kan istedet hælde lidt ahornsirup over til sidst.
1/2 tsk. vaniljesukker.

Pynt:
En lille håndfuld frisk hakket ananas eller anden frugt, du godt kan lide.
5-6 mandler. Groft hakkede.

Kom chiafrø, skyr, mælk, dadler og vaniljesukker i en blender, og blend det hele godt sammen.

2015-03-31 19.24.45
Synes du, den er lidt for tyk i konsistensen, så kom lidt mere mælk i.
Hæld det over i en lille skål, og stil det i køleskabet til natten over.
Pynt med frisk frugt og mandler.

2015-04-01 08.36.19

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.