Cocobrownie med marinerede ananas.

Cocobrownie med marinerede ananas.

Jeg bilder mig selv ind, at den her Cocobrownie kage er sund. Der er nemlig en hel dåse sorte bønner i. Så lidt sund er den.
 


Opskrift på Cocobrownie med marinerede ananas.
 
 125 gram smør.
 200 gram Marabou Premium Coconut.
 1 dåse Black Beans.


3 spsk. kakaopulver.
 3 spsk. kokosmel.
 75 mandler eller hasselnødder.
 1 tsk. vaniljesukker.
 1 knsp. salt.
 3 æg str. L.
 1 1/2 dl. ahornsirup.
 
 Smelt smør i en gryde og tilsæt 150 gram grofthakket chokolade, og lad det smelte sammen.
 Hæld vandet fra bønnerne og skyl dem i koldt vand.
 Kom bønnerne i en blender tilsæt kakaopulver, kokosmel, mandler, vaniljesukker og salt og blend det.
 Kom æggene i en skål og pisk dem lys og skummende.
 Tilsæt ahornsirup i æggemassen, og pisk det sammen.
 Vend æggemassen sammen med bønnemassen og chokolademassen, og pisk det sammen.
 Hak de sidste 50 gram chokolade groft, og kom dem i massen.
 Kom massen i en lille bradepande belagt med bagepapir.


Bag kagen ved 175 grader i ca. 25-30 minutter.
 


Marineret ananas af Mette Blomsterberg.
 
 Ananassen skal marineres dagen før, du skal bruge den.
 
 1 lille ananas. Bruger du en stor ananas, skal du lave dobbelt marinade.
 
 Marinaden:
 1/2 vaniljestang.
 100 gran sukker.
 1/2 rød chili.
 1 dl. vand.
 
 Skrab kornene ud af vaniljestangen, og mas kornene ud i lidt sukker – ca. 1 tsk.
 Kog vaniljesukker, og resten af sukkeret, vand og den tomme vaniljestang i en gryde i nogle minutter.
 Tag gryden af, og lad den afkøle, imens du skræller ananassen.
 Halver ananassen, skær stokken fra, og skær ananassen i ultratynde skiver.
 Læg ananasskiverne i et fad, og hæld den afkølede lage over ananassen.
 


Kom husholdningsfilm over fadet, og stil det i køleskabet til næste dag.
 Flæk chilien, og skrab kernerne og de hvide lameller ud.
 Skær nu den halve chili i ultratynde skiver.
 Læg chiliskiverne i en lille skål med koldt vand.
 Dæk skålen til med husholdningsfilm, og stil den i køleskabet til næste dag.
 
 Et par timer før anretningen, hældes marinaden fra ananassen, og kommes i en gryde.
 Lad marinaden koge op i 5-7 minutter. Tag gryden af varmen, og tilsæt chilistrimlerne. HUSK at hælde vandet fra inden du bruger dem.
 Lad marinaden blive kold, inden du bruger den.
 Anret kagen, og læg ananassen ved kagen.
 


Smager også fantastisk sammen med en god vaniljeis.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.