Grillet aubergine

Grillet aubergine

Hvis du kan lide auberginer, er det her en super lækker sommersalat som kan gå til alt slags kød.

Grillet auberginer.

2 auberginer.
En håndfuld hakket bredbladet persille.
To håndfulde smuldret feta.
Revet citronskal af 1/2 økologisk citron.
Saften af 1/2 økologisk citron.
1/2 -1 rød finthakket hakket chili.
Salt og peber.
Olivenolie

Skær auberginerne i 1/2 cm tykkelse.
Drys dem med salt. Og lad den stå i en lille times tid.
Skyl auberginerne i koldt vand. Læg dem på et viskestykke og dup dem tørre.
Dryp eller pensel auberginerne i lidt olivenolie.
Grill auberginerne på en grillpande eller en grill.
Anret de grillet auberginer på et fad.
Drys den hakket chili, persille og den smuldret feta over auberginerne.
Riv lidt citronskal over auberginerne og pres saften af citronen over også.
Til sidst kommer du frisk kværnet peber over.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.