Grøntsagslasagne

Grøntsagslasagne

Jeg lavede denne skønne grøntsagslasagne i går. Smager og dufter helt fantastisk. Det jeg synes, gør lasagnen super lækker, er laget med spinaten. Du kan bruge de grønsager, du bedst kan lide, hvis du ikke lige er til squash og abergine.


Opskrift på grøntsagslasagne:

1 squash.
1 lille abergine.
1 rød peberfrugt.
1/2-1 rød chili.
1 stort løg.
5-6 fed hvidløg.
2 gulerødder.
En håndfuld majs.
500 gram frossent spinat.
Lasagneplader. Jeg brugte 14 plader. Alt afhængig af fadets størrelse.
300 gram hytteost.
Morneysovs.
2 dåser hakkede tomater.
Revet ost.
Salt og peber.
Olivenolie til stegning.

Tø spinaten op.
Hak 3 af hvidløgne fint, og svits hvidløgne i lidt olivenolie. Tilsæt spinaten.
Lad det simre i et par minutter. Afkøl derefter spinaten.
Snit squash, abergine, gulerødder, peberfrugt, løg og hvidløg i små tern.
Svits de snittede grøntsager i lidt olivenolie.
Tilsæt de 2 dåser hakkede tomater og majsene, og lad det simre i ca. 10 minutter.
Hæld væden fra spinaten, tilsæt hytteosten, og rør det godt rund.
Smør fadet med lidt olivenolie.
Kom et tyndt lag grønsager i bunden, og derefter et lag plader.
Et lag grøntsager.


Så lidt Mornay sause.


Lasagneplader, og derefter spinaten.


Lasagneplader, grøntsager og mornay sause.
Til sidst slutte af med revet ost.


Kommes i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.