Hjemmelavede forårsruller og dejlig sommersalat

Hjemmelavede forårsruller og dejlig sommersalat

Aftenens menu bestod her til aften af hjemmelavede forårsruller og en dejlig salat. Mange synes måske, at hjemmelavede forårsruller virker meget kompliceret, men den her opskrift er ret enkel.

Hjemmelavede forårsruller

1 pakke fuldkorns forårsrulledej. Der er til 10 ruller.
2 stk kyllingbrystfilere. Skæres i små tern.
Lidt over 1/2 spidskål. Fint snittet.
1 løg. Fint hakket.
2-3 store gulerødder. Revet på et mandolinjern.
5 halvstore champignon. Fint hakket.
Olivenolie til stegning.
Lidt karry til stegning. Ca. 1/2 tsk.
1 spsk. mel og lidt vand rørt sammen til en tyk masse. Skal bruges til forårsrullerne.

Kom lidt olie og karry på panden. Steg kyllingstykkerne møre. Når kyllingen er færdig, ligger du den i en skål.


Svits løg og champignon.
Tilsæt dernæst spidskålen og gulerødderne og til sidst kyllingen.
Steg det i et par minutter.


Tag nu forårsrulledejen ud og læg på bordet.
Smør lidt mel masse på det ene hjørne af dejen, og læg en strimmel grønsager.
Fold derefter dejen.
Du starter med at tage snippen, modsat mel pletten.
Fold den ind over fyldet. Tag derefter højre side og fold og derefter venstre side. Og rul.


Steg dem på en pande godt med olie. De må gerne svømme i olie.
Når de er stegt gyldne er de færdige. Læg dem på et stykke køkkenrulle inden de serveres.


Dejlig sommersalat

Blandet salat.
En halv rød peberfrugt. Skåret i tern.
En håndfuld sukkerærter. Halveret.
Et lille rødløg. Fint hakket.
5-6 små tomater skåret i både.
6-7 små nye kartofler. Halveret.
Ramsløgpesto.

Anret salaten og grønsagerne pænt på et fad, og hæld lidt ramsløgpesto over.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.