Hjemmelavet karamel af kondenseret mælk

Hjemmelavet karamel af kondenseret mælk

Opdagede her for nydeligt, at man selv kan lave sin egen karamel. Så det skulle selvfølgelig prøves. Det er super let at lave. Jeg har brugt det til blandt andet at komme i Cookies og som creme i lagkage.
 


Opskrift på hjemmelavet karamel.
 1 dåse kondenseret mælk.
 
 Fjern papiret på dåsen. ( Så det ikke opløses i vandet.)
 Kom dåsen i en gryde, og fyld den med vand. Det er vigtigt, at dåsen er helt dækket med vand under hele processen.
 


Bring gryden i kog, og lad det små simre i 2 timer og 45 minutter.
 Tag dåsen op af gryden, og lad den stå og køle af i et par timer, inden du åbner dåsen.
 Karamellen kommes i et glas, og kan holde sig i køleskabet i ca. 14 dage.
 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.