Kartoffelfrikadeller

Kartoffelfrikadeller

Når jeg laver kartoffelmos, laver jeg altid rigeligt. Så jeg kan lave kartoffelfrikadeller dagen efter. Vi er vilde med dem❤️.

Opskrift på kartoffelfrikadeller:

500-700 g. kartoffelmos.
2 håndfulde havregryn.
Et lille løg. Fint hakkede.
1/2 porrer. Fint hakkede.
1 æg.
Salt og peber.
Olivenolie til stegning.

Rør alle ingredienserne sammen i en skål til en lind masse.

Varm olien på panden.
Form frikadellen med en ske, og steg dem på panden.

Når de er stegt godt på hver side, er de færdige.
Du skal helst ikke vende dem for mange gange, da de er lidt porøse.
Sur sød chili er helt fantastisk at dyppe kartoffelfrikadellerne i.

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Kartoffelfrikadeller

Skriv et svar til Helga Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.