Kokostoppe a la Mette Blomsterberg

Kokostoppe a la Mette Blomsterberg

Elsker kokostoppe.

Opskrift på kokostoppe:
16 store elle 32 små.
250 gram kokosmel.
300 sukker.
3 æg.
100 gram marcipan. Revet på et mandolinjern.
100-150 gram mørk chokolade.

Kom kokosmel, sukker, det revet marcipan samt æg i en skål.
Ælt det godt sammen, og stil det i køleskabet mindst 1 time.


Form med hånden eller en spiseske dine kokostoppe.
Sæt dem på en bageplade belagt med bagepapir.


Bag den ved 180 grader i ca 10-15minutter.
Lad dem køle af.
Imens smelter du chokoladen over et dampbad.
Dyp toppene i chokolade.
Læg dem gerne i køleskabet, så tørre chokoladen hurtigere.


Så de klar!
Opbevar dem i køleskabet i en kagedåse.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.