Krabbekager/ crab cake

Krabbekager/ crab cake

Da vi var i USA sidste sommer, fik jeg smagt mange forskellige variationer af crab cake. Og den her er nok den, der kommer tættest på min favorit i USA.
 
 


Opskrift på Krabbekager/ crab cake.
 
 2 dåser krabbekød. Fås i de fleste supermarkeder.
 


4-5 kogte kartofler. Skal moses let.
 1 lille løg. Fint hakket. Eller 4 springløg.
 1/2 rød chili. Fint hakket.
 En lille håndfuld persille. Hakkes fint.
 2 hele æg.
 1-2 spsk. rasp. Kan undlades, men giver en dejlig sprød skorpe.
 1/2 tesk. cayennepeber.
 Salt og peber.
 
 Hæld vandet fra dåsen, og kom krabbekødet i en skål.
 Tilsæt de mosede kartofler, de hakkede løg, chilien, persillen samt cayennepeber, salt og peber og rør godt rundt.
 Tilsæt æggene og raspen til sidst, og rør godt rundt i farsen.
 


Steg krabbekagerne på en pande i olivenolie eller rapsolie.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *