Laksesalat og dampede asparges

Laksesalat og dampede asparges

Det var så en af de dage, hvor det viste sig, at det kun var Tau og mig til aftensmad. Det er ikke altid lige let at vide, hvor mange vi bliver til aftensmad hos os.
Jeg havde en rest grillet laks i køleskabet og masser af grønt og et bundt hvide asparges. Så det blev til laksesalat og dampede asparges.

Laksesalat.
En rest grillet laks.
Blandet salat
Friske ærter
1/2 rød peberfrugt
6 Champions
Semidried tomater
Små lækre oliven
Avokado skåret i både, vendt i citron saft.

Bland det hele sammen i en skål.


Dampede asparges

Et bundt hvide asparges
En håndfuld hasselnødder
Lidt friske hakket estragon
Smør
Citron
Salt og peber.

Skral aspargesen og damp dem i en gryde med lidt vand, lidt citronsaft og og 3 spsk smør. Det tager ca. 6-10 minutter.
Hak hasselnødder groft.
Hak estragonen.
Smelt lidt smør i en gryde.
Anret aspargesene på en tallerken. Drys hasselnødder og estragonen over. Hæld derefter det smeltede smør over aspargesen. Smag til med salt og peber.
Server eventuelt lidt flutes til.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.