Lasagne

Lasagne

Når man ligger syg med influenza, har man ikke den store appetit eller det helt store overskud for den sags skyld.
Men lasagne stod højt på min datters ønskeseddel. Og nu har jeg jo ligesom smittet Frida med influenza. Så det var bare at komme igang.
Det blev den hurtige version, som jeg ofte tyr til, når det skal gå lidt hurtigt.


Opskrift på Lasagne.

500 gram oksekød.
Et stort løg.
En pakke friske lasagne plader. Kan købes i Føtex.


2 dåser hakkede, flåede tomater.
Et karton mornay sause.


En håndfuld frisk basilikum.
Eventuelt lidt frisk bøffel mozerella.


Salt og peber.
Eventuelt 1/2-1 rød chili.
Lidt olivenolie til at smøre det ildfaste fad med.

Hak løget fint eller groft, som det nu passer dig.
Svits løg og oksekød i en gryde.
Tilsæt de to dåser flåede tomater.
Smag til med salt og peber samt chilien.
Tag nu et ildfast fad, og smør det med olie.
Kom et lag oksekød i bunden, og derefter kommer du et lag pastaplader på.


Kom nu øksekødet på lasagnepladerne, og slut af med af med mornay saucen.


Og sådan fortsætter du, til du ikke har flere lasagneplader og oksekød.
Kom eventuelt friske skiver bøffel mozerella oven på lasagnen.
Kom lasagnen i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. En halv time.
Hak basilikum bladene groft, og drys det over den færdig bagt lasagne.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *