Linsesalat med rosenkål

Linsesalat med rosenkål

Dejlig frisk linsesalat med rosenkål.


Opskrift på linsesalat med rosenkål.

3 dl Le Puy linser. Koges efter anvisning på posen.
1 rødløg.
6-8 styks rosenkål.
2 tsk. dijonsennerp
4 tsk. akaciehonningen.
3 tsk. Olivenolie.
Salt og peber.

Kog linserne efter anvisningen, og lad dem blive kolde.
Hak rødløget fint.
Skyld rosenkålen.
Skær stilken af rosenkålen, og pil bladene af rosenkålen.
Kom linser, rødløg og rosenkåls bladene i en skål.
I en anden skål kommer du olivenolie, sennep, akaciehonning samt salt og peber og rører det godt sammen. Brug et lille piskeris til at piske dressingen sammen.
Hæld det over salaten, og rør det godt sammen, så dressingen bliver fordelt over hele salaten.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.