Rabarber crumble

Rabarber crumble

Jeg var så heldig at få en masse rabarber fra en kollega fra min mands arbejde. Skønt.
Jeg lavede en super skøn rabarber crumble.

Opskrift på rabarber crumble.
Et tærtefad.
En tsk. smør til at smøre fadet med.

500 g rabarber.
3 spsk. kokossukker.
2 tsk. maizenamel.
75 g havregryn.
150g rørsukker.
1 spsk. Vaniljesukker.
50 g mandler. Groft hakkede.
100 g marcipan. Groft revet
75-85 g smør. Skåret i små tern.

Skyl rabarberne, og skær dem i ca. 1 cm tykke stykker.
Kom kokossukker og maizenamel i en skål, og rør det sammen.
Vend rabarberne i kokosmelet, og hæld rabarberne i tærtefadet.

I en anden skål kommer du havregryn, rørsukker, vaniljesukker, de hakkede mandler, den revede marcipan og smørret. Bland det sammen til en løs smuldremasse.

Kom smuldremassen over over rabarberne, så det danner et låg.

Bag tærten i en forvarmet ovn ved 175 grader i 35-40 minutter.

Server gerne let pisket flødeskum til eller vaniljeis.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *