Salat med stegte rødbeder og perlebyg

Salat med stegte rødbeder og perlebyg

Super lækker salat.
Grønkålen kan erstattes med en pakke blandet salat.

Opskrift på Salat med stegte rødbeder og perlebyg.

2 – 2 1/2 dl perlebyg. Koges efter anvisning på pakken.
3-4 håndfulde finthakkede grønkål eller en pakke blandet salat.
3, ikke for store rødbeder.
Saft og skal af 1/2 halv stor citron eller 1 lille.
2 spsk. balsamicoeddike.
Lidt olivenolie ca. 1 spsk. Til stegning af rødbederne.
Salt og peber.

Skræl rødbederne og skær dem i ca.1 cm brede. Halver dem.
Steg dem i lidt olivenolie.
Når de har stegt i ca. 5 minutter, tilsæt balsamicoeddike, og lad dem steg videre i 5 minutter.
Lad dem stå og køle af på panden.

Kom grønkålen på et fad, og kom de afkølede perlebyg ovenpå grønkålen.
Pres citronsaften over salaten.
Læg de stegte rødbeder ovenpå.
Riv lidt citronskal over salaten.
Drys lidt flagesalt og peber over til sidst.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.