Smørristede kartofler med friske krydderurter og hasselnødder.

Smørristede kartofler med friske krydderurter og hasselnødder.

Smørristede kartofler hører sig sommeren til. Nyder krydderurterne er kommet frem i haven.
 


Opskrift på smørristede kartofler med friske krydderurter og hasselnødder.
 
 1 kg små kartofler.
 Lidt purløg.
 Lidt persille.
 Lidt løvstikke
 En håndfuld hasselnødder.
 1/2 citron.
 Salt.
 En godt klat smør.


Vask kartoflerne godt.
 Kog kartoflerne. Ca. 15 minutter.
 Kom kartoflerne på panden og rist dem i smørret.
 Når de er ved at være ristet nok, presser du saften af den halve citron over kartoflerne.
 Hak hasselnødderne groft, og kom dem på panden til kartoflerne.
 


Lad nødderne stege med et øjeblik, inden du hælder kartoflerne og nødderne i en skål.
 Hak krydderurterne fint, og hæld dem over kartoflerne.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.