Spinatsalat

Spinatsalat

Lavede denne super enkelte salat som tilbehør til roastbeef.


Opskrift på spinatsalat:

1/2-1 pose spinatblade.
1 pose pinjekerner.
1/2 pose tørrede tranebær.
1/2-1 agurk.

Dressing:
1 1/2 spsk. olivenolie.
1 1/2 spsk. balsamiko eddike.
1 spsk. citronsaft.
Salt og peber.

Skyl spinatbladene godt.
Hak spinatbladene groft, og kom dem på et fad.
Rist pinjekerner på en pande, og kom dem over spinatbladene.
Skyl agurken, halver den, og skær den i skiver.
Fordel agurkskiverne på fadet.
Kom tranebærren over salaten.
Rør olivenolie, balsamiko og citron sammen i en lille skål, og smag til med salt og peber og eventuelt lidt mere citronsaft.
Hæld dressingen over spinatsalaten lige inden du servere den.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.