Tykkam langtidsstegt i rødvin

Tykkam langtidsstegt i rødvin

Mere dejligt simremad ❤️

Opskrift på tykkam langtidsstegt i rødvin.


1 stk. tykkam. Ca. 1400 g med ben.
1/2 porre.
Rosmarinkviste.
3 håndfulde perleløg.
4 fed hvidløg. Med skrald.
2 stk. Laurbærblade.
5-6 dl rødvin.
Lidt vand ca. 1-2 dl. Så det lige dækket stegen.
1/2-1 dl fløde.
Salt og peber.

Brun tykkammen på en pande i lidt olivenolie eller smør.
Kom godt med salt og peber på stegen.
Læg stegen i en stegeso eller en støbejernsgryde.
Kom alle ingredienserne i.

Sæt låget på gryden, og sæt gryden ind i en forvarmet ovn på 150 grader i ca. 4 timer.
Tag derefter laurbærblade, hvidløg, porrer samt rosmarinkviste op.
Lad saucen koge lidt ind, inden du tilsætter lidt fløde.
Skær kødet lidt ud, eller lad det ligge i klumper.


Server kartoffelmos og lidt salat til retten.
Salaten består af finthakket spidskål, grønkål samt lidt hakkede hasselnødder.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.