Kylling i fad.
Fik besøg af bonusdatter, som der skulle hygges lidt om. Så dejligt, at se dig.
Jeg lavede kylling i fad med ris til. Super dejligt.
Kylling i fad.
4-5 stykker kyllingefileter.
En pakke bacon.
En pose spinat.
1/2 squash.
Et løg.
2 fed hvidløg.
Salt og peber.
1/4 piskefløde.
1-2 dl økologisk letmælk.
Skær baconen i passende stykker, og svits det på en pande.
Rens kyllingestykkerne, og svits dem på hver side. Tilsæt salt og peber.
Skyl spinaten godt, og kom det i en oliesmurt ildfast fad.
Hak løg og hvidløg fint, og kom det op i fadet.
Hak squashen i passende stykker, og kom det op til spinaten.
Læg kylling og baconen oven på grønsagerne.
Hæld fløde og mælk over grønsagerne.
Tilsæt salt og peber.
Sæt fadet i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 45 minutter.
2 thoughts on “Kylling i fad.”
Hej Britt, hvor ser det lækkert ud. Kommer du ikke herover og er gæstekok en søndag, jeg er sikker på, at din mad vil falde i god jord og blive meget værdsat.
Mange kærlige hilsner fra svigermor
Jo det kunne da være hyggeligt. Det smagte også super godt.