Aubergine med fyld
Lavede de her lækre auberginer i går.
Til 2 personer.
1 aubergine.
1 porrer.
1 løg.
1 fed hvidløg.
1 pose bøffelmozzarella.
Salt og peber.
Olivenolie.
3-4 skiver bacon.
Skær aubergine i 1/2 cm tykkelse.
Hak porren fint.
Hak løg og hvidløg fint.
Skær mozzarellaen ud i 1 cm tykkelse.
Skær baconen i passende stykker, og steg dem på en pande.
Steg auberginestykkerne i olivenolie på en pande. Når de er færdige, lægger du dem på en tallerken.
Steg porrerne, hvidløg og løg i lidt olivenolie.
Læg nu mozzarellaen på halvdelen af auberginerne. Derefter lægger du porrerne og løgene oven på mozzarellaen og slutter af med at lægge de sidste auberginestykker oven på porre/løgmassen.
Du kan nu vælge enten at servere dem sådan eller lægge dem tilbage på panden og lige varme dem lidt, så mozzarellaen flyder lidt ud.