Aubergine med fyld

Aubergine med fyld

Lavede de her lækre auberginer i går.


Til 2 personer.

1 aubergine.
1 porrer.
1 løg.
1 fed hvidløg.
1 pose bøffelmozzarella.
Salt og peber.
Olivenolie.
3-4 skiver bacon.

Skær aubergine i 1/2 cm tykkelse.
Hak porren fint.
Hak løg og hvidløg fint.
Skær mozzarellaen ud i 1 cm tykkelse.

Skær baconen i passende stykker, og steg dem på en pande.
Steg auberginestykkerne i olivenolie på en pande. Når de er færdige, lægger du dem på en tallerken.
Steg porrerne, hvidløg og løg i lidt olivenolie.

Læg nu mozzarellaen på halvdelen af auberginerne. Derefter lægger du porrerne og løgene oven på mozzarellaen og slutter af med at lægge de sidste auberginestykker oven på porre/løgmassen.


Du kan nu vælge enten at servere dem sådan eller lægge dem tilbage på panden og lige varme dem lidt, så mozzarellaen flyder lidt ud.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.