Aubergine med fyld
Lavede de her lækre auberginer i går.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/03/98027A25-DD54-48B6-81E7-1B47040BFDFEiphone_photo.jpg?resize=280%2C209)
Til 2 personer.
1 aubergine.
1 porrer.
1 løg.
1 fed hvidløg.
1 pose bøffelmozzarella.
Salt og peber.
Olivenolie.
3-4 skiver bacon.
Skær aubergine i 1/2 cm tykkelse.
Hak porren fint.
Hak løg og hvidløg fint.
Skær mozzarellaen ud i 1 cm tykkelse.
Skær baconen i passende stykker, og steg dem på en pande.
Steg auberginestykkerne i olivenolie på en pande. Når de er færdige, lægger du dem på en tallerken.
Steg porrerne, hvidløg og løg i lidt olivenolie.
Læg nu mozzarellaen på halvdelen af auberginerne. Derefter lægger du porrerne og løgene oven på mozzarellaen og slutter af med at lægge de sidste auberginestykker oven på porre/løgmassen.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/03/3749A6D8-B91F-40EA-B2C5-ADCE8360D005iphone_photo.jpg?resize=280%2C209)
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/03/A6D1410D-F607-4A29-8A97-2CCC0E387832iphone_photo.jpg?resize=280%2C209)
Du kan nu vælge enten at servere dem sådan eller lægge dem tilbage på panden og lige varme dem lidt, så mozzarellaen flyder lidt ud.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/03/60F44253-5D39-4CC9-989E-68EFD738CA6Fiphone_photo.jpg?resize=280%2C209)