Kokostoppe a la Mette Blomsterberg
Elsker kokostoppe.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/01/67301727-3B20-411C-9208-D38D47D838F2iphone_photo.jpg?resize=281%2C210)
Opskrift på kokostoppe:
16 store elle 32 små.
250 gram kokosmel.
300 sukker.
3 æg.
100 gram marcipan. Revet på et mandolinjern.
100-150 gram mørk chokolade.
Kom kokosmel, sukker, det revet marcipan samt æg i en skål.
Ælt det godt sammen, og stil det i køleskabet mindst 1 time.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/01/36579A2B-61E9-4F98-884D-7ECE43A34CABiphone_photo.jpg?resize=281%2C210)
Form med hånden eller en spiseske dine kokostoppe.
Sæt dem på en bageplade belagt med bagepapir.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/01/2B979F0B-5F45-4E3E-9B56-6C1C4FDB0C59iphone_photo.jpg?resize=281%2C210)
Bag den ved 180 grader i ca 10-15minutter.
Lad dem køle af.
Imens smelter du chokoladen over et dampbad.
Dyp toppene i chokolade.
Læg dem gerne i køleskabet, så tørre chokoladen hurtigere.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/01/B4C88CCC-74EC-45BF-8E05-28140D106E4Diphone_photo.jpg?resize=281%2C210)
Så de klar!
Opbevar dem i køleskabet i en kagedåse.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/01/3CEA16ED-3C42-4D2A-B971-8D916BBD3400iphone_photo.jpg?resize=210%2C281)