Krabbekager/ crab cake

Krabbekager/ crab cake

Da vi var i USA sidste sommer, fik jeg smagt mange forskellige variationer af crab cake. Og den her er nok den, der kommer tættest på min favorit i USA.
 
 


Opskrift på Krabbekager/ crab cake.
 
 2 dåser krabbekød. Fås i de fleste supermarkeder.
 


4-5 kogte kartofler. Skal moses let.
 1 lille løg. Fint hakket. Eller 4 springløg.
 1/2 rød chili. Fint hakket.
 En lille håndfuld persille. Hakkes fint.
 2 hele æg.
 1-2 spsk. rasp. Kan undlades, men giver en dejlig sprød skorpe.
 1/2 tesk. cayennepeber.
 Salt og peber.
 
 Hæld vandet fra dåsen, og kom krabbekødet i en skål.
 Tilsæt de mosede kartofler, de hakkede løg, chilien, persillen samt cayennepeber, salt og peber og rør godt rundt.
 Tilsæt æggene og raspen til sidst, og rør godt rundt i farsen.
 


Steg krabbekagerne på en pande i olivenolie eller rapsolie.

Print Friendly, PDF & Email

3 thoughts on “Krabbekager/ crab cake

  1. Hej Britt

    Hvad bruger du til tilbehør ??? Skal have amerikansk aften på lørdag, og syntes dine crapcakes ser super fine ud ?

    Hilsen Jayne

    1. Hej Jayne.
      Du kan eventuelt grille majskolber og koge nogle kartofler. Når kartoflerne er kogte så mos dem lidt med en gaffel, og tilsæt et par smør klatter, kom dem i ovnen ved 225 grader, til de får en lidt crispy overflade. Måske også en grøn salat til.
      Go fornøjelse
      Britt

Skriv et svar til Britt Steinov Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.