Æblecrumble
Jeg vil lige dele denne lækre og fantastiske æblecrumblekage opskrift med jer. Håber også, at I synes, den er helt fantastisk.
Æblecrumble.
Et tærtefad.
4-5 madæbler.
50 mandler. Hakket i grove stykker.
20 makroner. Knust i hånden.
110 gram rørsukker.
50 gram havregryn.
35 gram kokosmel.
110 gram blødt smør.
Plus lidt ekstra smør til at smøre tærtefadet.
Skræl æblerne og udkern dem.
Skær dem i passende stykker, og læg dem i tærtefadet.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2013/10/812DA9FA-847C-48D8-9BE3-CBB8A4CE81751380734033.114520.jpg?resize=281%2C210)
Kom de hakket mandler, knuste makroner, rørsukker, havregryn, kokosmel og smørret i en skål.
Bland ingredienser til en løs smuldremasse.
Fordel smuldremassen som et låg over æblerne.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2013/10/574DA034-F8AD-4F1C-A0E2-54814F8410C01380734434.683574.jpg?resize=281%2C210)
Bag tærten i varmluftovn ved 180 grader i ca. 25 minutter.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2013/10/420DD8B4-A125-4B99-819C-21B2778246BB1380734539.296065.jpg?resize=281%2C210)
Server flødeskum eller vaniljeis til tærten.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2013/10/6D42048C-D944-45A6-B84D-DE5024C880061380734588.408857.jpg?resize=281%2C210)
Super lækkert.