Gratineret spidskål.
Har du en rest spidskål, som er blevet lidt kedelig, så skulle du prøve at lave gratineret spidskål. Super lækkert.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/02/D22BCAFE-4577-4D29-A2DA-528344FC0DB5iphone_photo.jpg?resize=281%2C210)
Opskrift på gratineret spidskål.
1/2 spidskål.
Et lille stykke rød chili.
Et stykke parmasanost.
Salt og peber.
Olivenolie til at smøre fadet med.
Snit spidskålen fint.
Kom spidskålen i en gryde med lidt vand i.
Damp spidskålen i et par minutter.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/02/DE9C2EFE-D2B2-41D7-AFDC-4CDA0BE4227Fiphone_photo.jpg?resize=281%2C210)
Hæld vandet fra, og kom spidskålen over i det smurte fad.
Hak chilien fint, og fordel det over spidskålen.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/02/1BEADCC4-F410-4EC6-9B39-3AC70A5C0DEAiphone_photo.jpg?resize=281%2C210)
Kom salt og peber på.
Riv parmasanosten over spidskålen.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/02/57876488-775A-4E88-B043-B0BFCCC3F836iphone_photo.jpg?resize=281%2C210)
Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter. Eller til osten er smeltet.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/02/4FB39223-6EED-4410-95D3-D0116668320Fiphone_photo.jpg?resize=281%2C210)