Mandelkarameller.
Lige en fantastisk opskrift mere, her med mandler.
Smager helt fantastisk.
Hvis du ikke har konfektforme, kan du hælde det i en form.
Du kan f.eks. bruge en brødform, som du har beklædt med bagepapir og smurt/sprayet med lidt olie.
Når karamelmassen er kold, kan du skære massen i passende størrelser.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2015/12/0415666B-35B0-4D7C-8217-21F086C13AA7iphone_photo.jpg?resize=280%2C209)
Opskrift på mandelkarameller:
2 dl fløde.
2 dl sukker.
2 dl lys sirup.
1/2 dl fint hakkede mandler.
Konfektforme. Smurt/sprayet med lidt olie.
Termometer.
Kom fløde, sukker og sirup på en pande.
Bring det i kog, og lad det koge, uden det koger over. Du skal ikke røre for meget i det.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2015/12/2D5B679A-E193-47CF-89BF-CC024203DF71iphone_photo.jpg?resize=280%2C209)
Tjek med termometeret.
Når det når 124 grader, kommer du de fint hakkede mandler i og rører godt rundt.
Det tager ca. 20-30 minutter.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2015/12/0A9FF9D8-747F-4B47-A19F-7DFCF4215584iphone_photo.jpg?resize=280%2C209)
Kom karamelmassen i formene med en ske, eller hvad du nu vil bruge.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2015/12/FCBF9A35-09C7-40DD-B640-1A11989A72DEiphone_photo.jpg?resize=280%2C209)
Stil dem i køleskabet til, de er afkølet og kan komme dem i en lufttæt beholder/kagedåse.
God fornøjelse.