Müslibarer
Min datter Frida er vild med müslibarer.
Hun er storforbruger af dem, det kan hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse. Så jeg tænkte:
“Hvorfor ikke prøve at lave dem selv?”
Jeg vil sige, at vi har eksperimenteret med forskellige varianter, og den her er favoritten over alle.
Det er super let at lave.
God fornøjelse.
En lille bradepande. Ca. 20 x 30 cm.
200 g øko 5- gryn. Du kan erstatte 5-gryn med havregryn og havreflager, som du blander.
50 g sesamfrø.
50 g poppet quinoa.
75 g hvid chokolade, hakkes groft.
100 g honning.
100 g rørsukker.
100 g kokosolie.
Kom 5- gryn, de hakkede mandler, sesamfrø, poppet quinoa, tranebær og den hakkede hvide chokolade i en skål.
Kom honning, rørsukker og kokosolie i en gryde og bring det i kog.
Lad det koge et par minutter.
Kom massen i en bradepande beklædt med bagepapir.
Tryk massen godt sammen i bradepanden.
Stil den derefter i køleskabet i 4 timer, så den er helt kold.
Skær massen ud i passende stykker.