Müslibarer

Müslibarer

Min datter Frida er vild med müslibarer.
Hun er storforbruger af dem, det kan hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse. Så jeg tænkte:
“Hvorfor ikke prøve at lave dem selv?”
Jeg vil sige, at vi har eksperimenteret med forskellige varianter, og den her er favoritten over alle.
Det er super let at lave.
God fornøjelse.

Opskrift på müslibarer:
En lille bradepande. Ca. 20 x 30 cm.

200 g øko 5- gryn. Du kan erstatte 5-gryn med havregryn og havreflager, som du blander.

100 g mandler, groft hakket.
50 g sesamfrø.
50 g poppet quinoa.

25 g tørrede tranebær. Hvis du vil have flere tranebær i, tager du bare det mindre af hvid chokolade.
75 g hvid chokolade, hakkes groft.
100 g honning.
100 g rørsukker.
100 g kokosolie.

Kom 5- gryn, de hakkede mandler, sesamfrø, poppet quinoa, tranebær og den hakkede hvide chokolade i en skål.
Kom honning, rørsukker og kokosolie i en gryde og bring det i kog.
Lad det koge et par minutter.

Hæld sukkermassen over blandingen, og rør det godt rundt.
Kom massen i en bradepande beklædt med bagepapir.
Tryk massen godt sammen i bradepanden.

Bag massen ved 150 grader i 35-40 minutter.

Lad den køle af i bradepanden.
Stil den derefter i køleskabet i 4 timer, så den er helt kold.
Skær massen ud i passende stykker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.