Påske salat
Super lækker påske salat, som passer fantastisk til lam. Jeg have lavede en lækker lammekølle på grillen, som have fået lov til at stege i et par timer ved svag varme.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2017/04/8A29F0A3-C845-40F1-890F-E9EE6F57D93Diphone_photo.jpg?resize=280%2C209)
Opskrift på påske salat:
Til 4 personer.
175 g. frosne ærter.
150 g. frosne edamamebønner.
12 asparges.
1 lille rødløg.
1 spsk. frisk hakkede mynte.
150 g. feta.
Dressing:
1 spsk. solsikkeolie.
1-2 spsk. citron saft.
1 fed hvidløg, presset.
Salt og peber.
Ærterne og edamamebønnerne optøs i lidt kogt vand.
Den træede del af aspargesene knækkes af og smides ud.
Kog aspargesene i ca. 3 min i let saltet vand. De skal stadig have bid.
Skær aspargesene i passende stykker.
Halver rødløget og skær det i tynde stykker.
Mynten hakkes fint.
Fetaen smuldres.
Kom det hele i en skål.
Kom dressingen over salaten. Salaten kan godt tåle godt med salt og citron, så smag dig lidt frem.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2017/04/480D6D21-A75D-4ED9-A49C-173BA66A4CC7iphone_photo.jpg?resize=280%2C209)
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2017/04/FC382EE0-BBFE-4116-A781-143C4AF0310Biphone_photo.jpg?resize=280%2C209)