Mysli

Mysli

Jeg kan rigtig godt lide, at vide hvad der er i min mysli. Og så kan jeg også godt lide, at der er mange nødder i. Det er et stort hit hjemme hos os, når jeg har lavet mysli. Så her er opskriften på en af mine favoritter.


Mysli.
2 dl havregryn
4 dl rug fras
1 dl hasselnødder
1 dl mandler
8 dadler
1/2 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
3 spsk honning.

Hak mandler og hasselnødderne let.
Hak dadlerne fint.
Kom rug fras i en pose. Og bank let på posen med en kagerulle. Så rug frasen bliver let knust.


Kom alle ingredienserne på nær honningen, på en bageplade belagt med bagepapir.
Smelt honningen i en kasserolle og hæld den over ingredienserne.
Rør det hele godt sammen.
Sæt pladen i en forvarmet ovn på 180 grader varmluft i 15 til 20 minutter. Husk at røre rundt i det et par gange, til det er blevet ristet og flot gyldent.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.