Pavlova med lemon curd

Pavlova med lemon curd

Jeg vil dele denne skønne opskrift, som jeg lavede, da jeg havde fødselsdag, med jer.
Pavlovaen kan bages dagen før, men kom cremen og pynten på lige inden serveringen.


Opskrift på pavlova med lemon curd:

Til ca. 10 personer.

9 æggehvider.
525 gram sukker.
3 tsk. maizena.
3 tsk. eddike.
3 spsk. Lemon curd.
4 dl. piskefløde.
3-4 spsk. cremefraiche.
2-3 bakker friske bær. Dem, du bedst kan lide.

Pisk æggehviderne helt stive.
Tilsæt derefter sukkeret lidt af gangen.
Pisk det godt, så det bliver en sej masse.
Vend maizenaen og eddiken i massen til sidst.


Smør massen ud på en bageplade belagt med bagepapir.
Lav en fordybning i midten, så der er plads til fyldet.
Bag massen i ovnen ved 150 grader i ca. 2 timer.
Den er færdig, når den er gylden og slipper bagepapiret.
Lad den køle helt af, inden du kommer cremen på.
Pisk fløden stil en let skum, og rør cremefraichen i.
Lemon curd og flødeskummet kommes først på lige inden servering.
Smør et tyndt lag lemon curd på pavlovaen.


Kom derefter cremen på.


Pynt til sidst med de bær, du bedst kan lide.


Super lækker dessert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.