Saltrøgede mandler
Hjemme hos os holder vi meget af mandler/ nødder i forskellige afskygninger.
Jeg synes bare, at det er blevet så dyrt at købe for eksempel saltmandler, så jeg tænkte, at det ville jeg selv prøve og lave.
Det er super let, og det er et hit hjemme hos os.
Opskrift på saltrøget mandler:
200 gram mandler.
2 spsk. Olivenolie.
2 tesk. Røgetsalt. (Købt i Netto.)
Kom det i en morter, og knus salten, så det bliver til meget fint salt.
Tænd ovnen på 200 grader.
Kom mandlerne i en lille skål, tilsæt olivenolien, og rør det godt rundt.
Tilsæt det røgede salt, og vend det godt rundt.
Kom mandlerne på en bageplade belagt med bagepapir.
Bag mandlerne i en forvarmet ovn i ca. 20-25 minutter.
Husk, at røre rundt i mandlerne ca. hvert 5. minut.
Lad mandlerne afkøle.
Klar til at blive spist.