Cheesecake med lemoncurd
Så blev sønnen 17 år.
Utroligt, så hurtigt som tiden den går.
Jeg lavede denne lækre cheesecake.
Opskriften fandt jeg i Feminas opskrifter.
Opskrift på cheesecake med lemoncoud.
Bund:
En pakke bastognekiks 260 gram.
80 gram smør. Blødt smør.
Kom kiksene i en blender og blend kiksene fint.
Kom smørret sammen med de fint hakkede kiks, og bland det godt sammen.
Kom kiksemassen i en smurt springform på 26 diameter. Pres kiksemassen godt med i formen.
Fyld:
600 gram philadelphiaosten
300 gram mascarpone.
1 vaniljestang.
1 glas lemoncurd.
Saft og skal af en økologisk citron.
4 spsk. flormelis.
3 dl. Piskefløde.
Pynt:
Friske hindbær. Eller andre bær.
Rør philadelphiaosten, mascarpone, korn fra vaniljestangen, flormelis, lemoncurd, saft og skal fra citronen godt sammen.
Jeg brugte en elpisker til at røre det sammen.
Pisk fløden til en let flødeskum, og vend det forsigtig i ostemassen.
Hæld cremen over kiksebunden i springformen.
Sæt den i køleskabet mindst et par timer, før du skal bruge den, så den kan nå at sætte sig.
Jeg lavede den dagen før.
Pynt den med de bær du vil have, lige inden du serverer den.
Fødselsdagsbarnet ville ikke have sit billede lagt ud på bloggen, så derfor er det min smukke datter, som står med kagen.
2 thoughts on “Cheesecake med lemoncurd”
Ser super l ækker ud , den må jeg prøve en dag.
Det er med garanti Frida der igen igen måtte stå i køkkenet og lave det hele :-).
Hej Tina. Frida er en super hjælper i køkkenet, ja og kagen smagte fantastisk .