Grønkålsalat
Super dejlig salat.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2013/11/0384C4B4-E8E1-491E-A416-8198EC21BA98iphone_photo.jpg?resize=281%2C210)
Grønkålsalat:
4-5 blade grønkål.
1/2 lille spidskål.
4-5 rosenkål.
5-6 dadler.
1 æble.
En håndfuld mandler.
Dressing:
2 spsk. olivenolie.
1 spsk. hvid balsamiko/ hvidvinseddike.
1 tesk. sennep.
1 tesk. honning.
Salt og peber.
Skyl grønkålen godt. Tag stokken af, da den smager bittert.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2013/11/71F604AF-6A9A-4B15-BDA2-D64130CC5B9Fiphone_photo.jpg?resize=281%2C210)
Hak grønkålen meget fint.
Snit hvidkålen fint.
Tag de yderste blade af rosenkålen, og smid dem ud. Snit resten af rosenkålen fint.
Skær dadlerne i småstykker.
Skær æblerne i tynde både.
Rist mandlerne på en pande. Derefter hakkes de grovt.
Kom grønkålen, hvidkålen, rosenkålen, dadlerne, æblerne og mandlerne i en skål.
Rør nu i en anden skål hvidvinseddike, olie, sennep og honning sammen. Smag til med salt og peber.
Hæld det over salaten, og rør godt rundt, så dressingen bliver fordelt i salaten.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2013/11/03D9BCBD-6491-48F3-9323-8260FA4D16E1iphone_photo.jpg?resize=281%2C210)