Lækker banankage

Lækker banankage

Så skal der hygges med banankage.

Banankage:

4 modne bananer.

4 æg.

150 gram smeltet smør.

150 gram hvedemel.

200 gram rørsukker.

1 Vaniljestang. Korn af vaniljestangen.

1 tsk. Bagepulver.

100 gram grovhakket mørk chokolade.

150 gram mørk eller lys chokolade. Skal bruges til at overtrække kagen med.

Pisk æg, sukker og vaniljekorn til en luftig masse.

Kom bagepulver og mel forsigtig i massen.

Kom den smeltet smør i massen.

Mos bananerne med en gaffel eller blend dem.

Kom nu de mosede bananer og den hakkede chokolade i massen, og vend det forsigtig.

Kom massen i en smurt springform. (24 cm)

Bag den ved 175 grader i ca. 35 – 40 minutter.

Når kagen er afkølet, kommer du den smeltede chokolade over. Jeg har pyntet kagen med små guld perler.

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Lækker banankage

  1. Er igang med at bage kagen, og skulle til at veje mel af, men der står ikke hvor meget mel det skal i . Hjælp

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.