Jordbæris
Frida og jeg lavede jordbæris med friske jordbær, og hold op, hvor smagte det bare lækkert.

Opskrift på jordbæris.
En ismaskine.
500 gram friske jordbær.
3 dl. piskefløde.
3 pasteuriserede æggeblommer.
100 gram sukker.
2 tsk. vaniljesukker.
Rens jordbærrene.
Blend jordbærrene sammen med vaniljesukkeret i en blender.
Pisk æggeblommerne og sukkeret lyst og luftigt.
I en tredje skål pisker du flødeskummet til let skum.

Vend jordbærrene i æggemassen.

Vend nu jordbærmassen, lidt ad gangen, i flødeskummet. Rør forsigtig, så du ikke slår luften ud af flødeskummet.

Kom massen i ismaskinen. Og lad den køre i ca. 45 minutter.

Derefter kommer du isen i en beholder og lægger den i fryseren.

Et par timer efter er den klar til at blive serveret.
Husk at tage den ud lidt før servering, så den er dejlig blød.

