Jordbæris
Frida og jeg lavede jordbæris med friske jordbær, og hold op, hvor smagte det bare lækkert.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/06/DFE262C6-D4A2-43E6-8014-CEAA5D9F840Biphone_photo.jpg?resize=280%2C209)
Opskrift på jordbæris.
En ismaskine.
500 gram friske jordbær.
3 dl. piskefløde.
3 pasteuriserede æggeblommer.
100 gram sukker.
2 tsk. vaniljesukker.
Rens jordbærrene.
Blend jordbærrene sammen med vaniljesukkeret i en blender.
Pisk æggeblommerne og sukkeret lyst og luftigt.
I en tredje skål pisker du flødeskummet til let skum.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/06/1192706B-5071-479D-81AE-8EC656E45711iphone_photo.jpg?resize=280%2C209)
Vend jordbærrene i æggemassen.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/06/F150E02F-C306-43B1-ABEB-6D3559B38BFEiphone_photo.jpg?resize=280%2C209)
Vend nu jordbærmassen, lidt ad gangen, i flødeskummet. Rør forsigtig, så du ikke slår luften ud af flødeskummet.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/06/840AA8E5-BFC3-4B48-9147-F5415948D3DAiphone_photo.jpg?resize=280%2C209)
Kom massen i ismaskinen. Og lad den køre i ca. 45 minutter.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/06/413CAC2B-C955-4008-9636-CFBBB1711878iphone_photo.jpg?resize=280%2C209)
Derefter kommer du isen i en beholder og lægger den i fryseren.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/06/0933C889-C7D3-465D-84AB-173F846BC980iphone_photo.jpg?resize=280%2C209)
Et par timer efter er den klar til at blive serveret.
Husk at tage den ud lidt før servering, så den er dejlig blød.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/06/2D11A3D9-B589-4C44-9F11-1EDAC0BFDC21iphone_photo.jpg?resize=280%2C209)
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/06/343DB6D6-AC2C-4C28-A836-36D22564A80Aiphone_photo.jpg?resize=280%2C209)