Jordbæris

Jordbæris

Frida og jeg lavede jordbæris med friske jordbær, og hold op, hvor smagte det bare lækkert.
 


Opskrift på jordbæris.
 En ismaskine.
 
 500 gram friske jordbær.
 3 dl. piskefløde.
 3 pasteuriserede æggeblommer.
 100 gram sukker.
 2 tsk. vaniljesukker.
 
 Rens jordbærrene.
 Blend jordbærrene sammen med vaniljesukkeret i en blender.
 Pisk æggeblommerne og sukkeret lyst og luftigt.
 I en tredje skål pisker du flødeskummet til let skum.
 


Vend jordbærrene i æggemassen.
 


Vend nu jordbærmassen, lidt ad gangen, i flødeskummet. Rør forsigtig, så du ikke slår luften ud af flødeskummet.


Kom massen i ismaskinen. Og lad den køre i ca. 45 minutter.
 


Derefter kommer du isen i en beholder og lægger den i fryseren.


Et par timer efter er den klar til at blive serveret.
 Husk at tage den ud lidt før servering, så den er dejlig blød.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.