Marcipanpåskeæg med nougat
Så fik Frida og jeg lavet lidt hjemmelavet marcipanpåskeæg. Så hyggeligt og smager fantastisk.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/04/8FF52573-9073-4CE7-A06B-EA0EE67B74FCiphone_photo.jpg?resize=280%2C209)
Opskrift på hjemmelavet marcipanpåskeæg med nougat.
500 gram marcipan.
Ca. 100 gram nougat.
100 gram mørk chokolade.
30-50 gram hvid chokolade.
Skær marcipanen i passende stykker, den størrelse du gerne vil have dem. Vi kan godt lide at påskeæggene har forskellige størrelser.
Kom en lille klump nougat ind i marcipanen, og tril den rund, inden du former dem til et æg.
Lave eventuelt også nogle æg kun med marcipan.
Smelt den mørke chokolade over et dampbad.
Dyp marcipanen i chokoladen.
Og stil dem i køleskabet.
Smelt den hvide chokolade over et dampbad.
Pynt marcipanæggene med den hvide chokolade. Ved at lave et mønster på den mørke chokolade.
Stil dem i køleskabet igen, indtil chokoladen er stivnet.
Så er de klar til at blive serveret.
God påske.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/04/E2FAF11D-C83C-4010-BB33-6466AECF34BAiphone_photo.jpg?resize=280%2C209)
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2014/04/987541B9-9333-43CC-8DD3-14562E4F4902iphone_photo.jpg?resize=280%2C209)