Marcipanpåskeæg med nougat
Så fik Frida og jeg lavet lidt hjemmelavet marcipanpåskeæg. Så hyggeligt og smager fantastisk.
Opskrift på hjemmelavet marcipanpåskeæg med nougat.
500 gram marcipan.
Ca. 100 gram nougat.
100 gram mørk chokolade.
30-50 gram hvid chokolade.
Skær marcipanen i passende stykker, den størrelse du gerne vil have dem. Vi kan godt lide at påskeæggene har forskellige størrelser.
Kom en lille klump nougat ind i marcipanen, og tril den rund, inden du former dem til et æg.
Lave eventuelt også nogle æg kun med marcipan.
Smelt den mørke chokolade over et dampbad.
Dyp marcipanen i chokoladen.
Og stil dem i køleskabet.
Smelt den hvide chokolade over et dampbad.
Pynt marcipanæggene med den hvide chokolade. Ved at lave et mønster på den mørke chokolade.
Stil dem i køleskabet igen, indtil chokoladen er stivnet.
Så er de klar til at blive serveret.
God påske.