Pastasalat

Pastasalat

Nyder, at solen og varmen er over os. Vi spiste årets første aftensmad i haven. Jeg havde lavet denne dejlige pastasalat samt lækre bøffer på grillen.
 


Opskrift på pastasalat.
 
 200 gram pasta.
 3-4 salatblade. Jeg har her brugt Lollo Bionda.
 En håndfuld frosne eller friske ærter.
 1-2 avokadoer.
 En stor håndfuld feta ost.
 En pose pinjekerner. Ca. 30 gram.
 1/2 citron.
 
 Kog pastaen og afkøl den.
 Kom de afkølede pastaer i en skål.
 Rist pinjekerner på en pande, og lad dem afkøle.
 Riv eller hak salatbladene lidt groft, og kom dem i skålen.
 Optø de frosne ærter, og kom dem i skålen.
 Skræl avokadoen, og skær den i tern. Pres lidt citronsaft over avokadoerne, så de ikke bliver mørke, og kom dem i skålen.
 Kom fetaosten og pinjekerner over salaten, og rør forsigtig rundt.
 
 
 Dressing:
 En håndfuld friske basilikumsblade.
 1 fed hvidløg.
 En sjat godt olivenolie.
 Salt og peber.
 Hak basilikumbladene fint, og kom dem i en skål.
 Tilsæt et presset hvidløg samt salt og peber.
 Kom nu olivenolien i, og rør godt rundt.
 Du kan eventuelt komme lidt citron saft i, hvis du lyster.
 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.