Nye kartofler og rødspættefileter med råkostsalat
Vores gamle nabo fra Nørrebro, som nu også bor i Albertslund, kom til aftensmad i går, sammen med hendes datter, Sofie.
Menuen bestod af nye kartofler med hasselnødder og rødspættefileter fra fiskehandleren og råkostsalat.
En pose nye kartofler
En håndfuld groft hakkede hasselnødder
Saft af en 1/2 citron
Kog kartoflerne.
Put en god klat smør på panden, og put kartoflerne på en pande, så de får lidt farve.
Pres saften af en 1/2 citron over kartoflerne.
Put de hakket hasselnødder over.
Rødspættefileterne
Vend rødspættefilerne i et sammenpisket æg og derefter vendt i lidt rugmel tilsat lidt salt og peber.
Steg dem på en pande i lidt smør til de er dejlige gyldne.
Råkost
1/2 spidskål
2 store gulerødder
1 dl cremefraiche
2 tsk ahornsirup
1 tsk dijonsennerp
Lidt saft af 1/2 citron
Salt og peber.
Snit spidskålen fint, og riv gulerødderne med et mandolinjern over spidskålen.
Rør cremefraiche, ahornsirup og dijonsennerp sammen smag til med citron, salt og peber.