![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2016/07/rabarbersafft.jpg?resize=1038%2C576&ssl=1)
Rabarbersaft.
Rabarbersaft smager helt fantastisk, og så er det super let at lave.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2016/07/35E2289C-0CEB-4EF6-8BC3-C660EBD25413iphone_photo.jpg?resize=280%2C209)
500 g. rabarber.
225 g. rørsukker.
2 kardemomme kapsler.
1 vaniljestang.
1 l. vand.
Skyl rabarberne, og skær dem i ca. 1 1/2 cm tykke skiver.
Kom rabarberne i en gryde, tilsæt rørsukker, kardemomme kapsler og vand.
Flæk vaniljestangen på langs, og skrab kornene ud.
Kom korn og vaniljestangen i gryden til de øvrige ingredienser.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2016/07/E9BE839D-D2DE-4448-B0B2-45D6CB53C393iphone_photo.jpg?resize=280%2C209)
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2016/07/99C04696-8CF1-44C0-9572-4F5DA709BB9Diphone_photo.jpg?resize=280%2C209)
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2016/07/0D7C4991-E412-40A0-99AE-8817DAEC2D1Biphone_photo.jpg?resize=280%2C209)
Hæld saften på flaskerne. Og stil dem på køl.
Saften kan holde sig i et par uger.
Saften fortyndes med danskvand eller vand.
Smager også vild godt med vodka og knust is.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2016/07/80E6E100-B987-4C24-8868-02FE04172C10iphone_photo.jpg?resize=280%2C209)