Rabarbertrifli

Rabarbertrifli

Jeg havde helt glemt, hvor dejligt Rabarbertrifli smager, og så er det jo super hurtigt at lave.


Til 6-7 personer.
Rabarberkompot. Se opskrift
250 g. mascarpone.
2 æggeblommer . 1 bæger pastauserede æggeblommer.
75 g. flormelis.
1/2 vaniljestang.
1 1/2dl. fløde.
Markroner.
75 g. hvid chokolade. Hakkes groft.

Pisk æggeblommer, flormelis og kornene af vaniljestangen godt sammen.
Vend æggemassen i mascarponen, og rør det godt sammen.
Pisk fløden til en let flødeskum, og vend forsigtig lidt af gangen fløden i mascarpone cremen, til du får en dejlig luftig creme.

Knus 6-7 makroner, og kom den i en skål.
Kom derefter rabarber kompotten over makronerne.
Derefter kommer du mascarpone cremen over rabarberkompotten.
Sådan gentager du, til der ikke er mere tilbage.
Til sidst drysser du den hvide chokolade over
Stil den gerne i køleskabet et par timer, inden du serverer den.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.