Ristede mandler betrukket med hvidchokolade og lakrids

Ristede mandler betrukket med hvidchokolade og lakrids

Jeg er ret vild med forskellige former for nødder betrukket med blandt andet chokolade og diverse lækkerier. Desværre synes jeg, at det er vældigt dyrt at købe. Tænkte at jeg selv ville prøve at lave nogle. Jeg må sige, at jeg synes de er blevet ret gode. Og så er det super nemt at lave.


Du skal bruge:

150 gram mandler.
100 gram hvidchokolade.
En lille dåse økologisk lakridsrodspulver. 30 gram. Kan købes i de fleste supermarkeder.

Sæt ovnen på varmluft 150 grader.
Læg mandlerne på en bageplade belagt med bagepapir.
Og stil den i ovnen og bag mandlerne i 20-25 minutter. Derefter skal mandlerne køles af.
Smelt den hvidchokolade over et vandbad.
Når chokoladen er smeltet, kommer du mandlerne i og vender det godt med en ske.
Tag gryden af kogeplade.


Kom lakridspulveret i en skål. Og tag med en ske, en skefuld mandler og kom det over i lakridsskålen og rør det godt rundt.


Tag med en gaffel og læg mandlerne på et stykke bagepapir .


Lad mandlerne ligge og tørre lidt, inden du spiser dem. MUMS

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.