Syltede rødløg
De her syltede rødløg smager helt vild godt. Prøv dem til en god hjemmelavet burger eller sammen med en god bøf, sandwich eller i salaten.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2013/09/201B5CF4-24B5-402C-8ABA-C272E94544D01378663066.065338.jpg?resize=210%2C281)
Syltede rødløg.
Til et glas.
2 store rødløg. Ca. 300 gram rødløg.
50 gram sukker.
2 dl Fransk æblecidereddike.
1/2 dl vand.
10 peberkorn.
1 laurbærblad.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2013/09/75BD8B9D-722D-48D2-A1CF-37A29B42D42D1378663733.326012.jpg?resize=281%2C209)
Skær rødløgene i tynde skiver og halver dem.
Kom æblecidereddiken, vand, sukker, peberkorn og laurbærbladet i en gryde og lad det koge op.
Når det koger tager du det af.
Kog glasset af og skyl evt. glasset i lidt atamon.
Kom rødløgene i glasset.
Hæld den varme æblecidereddike over rødløgene.
Luk låget godt til og sæt det i køleskabet.
Løgne er klar til at blive spist, efter 24 timer i køleskabet.
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2013/09/0F521FE3-0ACC-4BC2-B543-0B356CE3F04C1378663711.385942.jpg?resize=281%2C209)
![](https://i0.wp.com/brittsopskrifter.dk/wp-content/uploads/2013/09/BDD41E5B-C796-42C8-8E9F-38B6C61286C31378663781.460330.jpg?resize=210%2C281)