Salat af perlebyg

Salat af perlebyg

Vi har en DIS studerende fra Florida boede de næste 4 måneder. Hun er vegetar.
Så jeg får lavede en masse lækkert vegetarmad.

Opskrift på salat af perlebyg:

200-250 g perlebyg.
Et rødløg. Hakkes fint.
2 håndfulde edamamebønner. Hæld kogende vand over bønnerne, og lad dem stå lidt, inden du hælder vandet fra.
1 stor håndfuld friske eller frosne bønner. Blancheres let.
Dressing:
2 spsk. sherryeddike.
1 spsk. olivenolie.
Saft af en lille halv citron.
2 tsk. ahornsirup.
Salt og peber.

Kog perlebyggene efter anvisningen.
Lad dem køle af inden du kommer dem i en skål.
Tilsæt rødløget, edamamebønnerne og bønnerne.
Hæld dressingen over salaten, og rør den godt sammen i salaten.
Velbekommen.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.