Svinemørbrad med sennep og parmaskinke.

Svinemørbrad med sennep og parmaskinke.

En af min søns yndlingsretter: Svinemørbrad med sennep og parmaskinke.


Svinemørbrad med sennep og parmaskinke.
Til 3-4 personer.
1 svinemørbrad.
2 pakker parmaskinke.
Et par teskefulde dijonsennep.
Et par friske timianstilke.
Salt og peber.
1/4 -1/2 L fløde.

Rens svinemørbraden for sener og fedt.
Skær svinemørbraden i passende stykker, og bank dem lidt flade.
Kom lidt og peber på.
Svits dem på begge sidder.
Kom en klat sennep på alle stykkerne.


Kom et stykke parmaskinke rundt om svinemørbraden.


Steg mørbraden færdig, og drys lidt timianblade over.
Hæld fløde over, og lad det simre lidt, inden du serverer det.
Vi fik kartoffelmos til, men du kan sagtens bruge ris eller salat, eller hvad du finder lækkert.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.