Syltede rødløg
De her syltede rødløg smager helt vild godt. Prøv dem til en god hjemmelavet burger eller sammen med en god bøf, sandwich eller i salaten.
Syltede rødløg.
Til et glas.
2 store rødløg. Ca. 300 gram rødløg.
50 gram sukker.
2 dl Fransk æblecidereddike.
1/2 dl vand.
10 peberkorn.
1 laurbærblad.
Skær rødløgene i tynde skiver og halver dem.
Kom æblecidereddiken, vand, sukker, peberkorn og laurbærbladet i en gryde og lad det koge op.
Når det koger tager du det af.
Kog glasset af og skyl evt. glasset i lidt atamon.
Kom rødløgene i glasset.
Hæld den varme æblecidereddike over rødløgene.
Luk låget godt til og sæt det i køleskabet.
Løgne er klar til at blive spist, efter 24 timer i køleskabet.